Het Omega 3 kookboek

ISBN: 9789059562080

Auteurs: M. van Straten

Publicatiedatum: 27-04-2007

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 443: Dieetboeken

Uitgever: Fontaine Uitgevers | Imprint: Fontaine Uitgevers

Het eerste kookboek dat u helpt voldoende van de belangrijke omega-3-vetzuren op te nemen zonder de eeuwige levertraan of zalm uit blik.
Hoewel vette vis de belangrijkste leverancier van omega-3-vetzuren is, Neveren ook sommige zaden en bladgroenten deze belangrijke vetten. Michael van Straten laat zien hoe u deze ingrediƫnten optimaal kunt benutten en heeft daarbij ook een aantal vegetarische recepten opgenomen.
Michael geeft adviezen over de juiste keuzen (waarom is verse tonijn beter dan die uit blik, maar zijn sardines uit blik even goed als verse?). Tevens schreef hij een handig overzicht van de meest gangbare verkrijgbare supplementen en 'smart producten'.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever