Het Omega 3 kookboek
ISBN: 9789059562080
Auteurs: M. van Straten
Publicatiedatum: 27-04-2007
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Paperback
NUR: 443: Dieetboeken
Uitgever: Fontaine Uitgevers | Imprint: Fontaine Uitgevers
Het eerste kookboek dat u helpt voldoende van de belangrijke omega-3-vetzuren op te nemen zonder de eeuwige levertraan of zalm uit blik.
Hoewel vette vis de belangrijkste leverancier van omega-3-vetzuren is, Neveren ook sommige zaden en bladgroenten deze belangrijke vetten. Michael van Straten laat zien hoe u deze ingrediƫnten optimaal kunt benutten en heeft daarbij ook een aantal vegetarische recepten opgenomen.
Michael geeft adviezen over de juiste keuzen (waarom is verse tonijn beter dan die uit blik, maar zijn sardines uit blik even goed als verse?). Tevens schreef hij een handig overzicht van de meest gangbare verkrijgbare supplementen en 'smart producten'.
Hoewel vette vis de belangrijkste leverancier van omega-3-vetzuren is, Neveren ook sommige zaden en bladgroenten deze belangrijke vetten. Michael van Straten laat zien hoe u deze ingrediƫnten optimaal kunt benutten en heeft daarbij ook een aantal vegetarische recepten opgenomen.
Michael geeft adviezen over de juiste keuzen (waarom is verse tonijn beter dan die uit blik, maar zijn sardines uit blik even goed als verse?). Tevens schreef hij een handig overzicht van de meest gangbare verkrijgbare supplementen en 'smart producten'.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)