Barbecue & plancha
ISBN: 9789059564312
Auteurs: Stéphane Reynaud
Publicatiedatum: 19-03-2012
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Fontaine Uitgevers | Imprint: Fontaine Uitgevers
Barbecue & plancha
150 eenvoudige gerechten om samen van te genieten
Stephane Reynaud
Opnieuw een boek van de Koning van de Smulpartijen!
Het boek voor de barbecue
Ruim 150 recepten voor kleine hapjes en uitgebreide gerechten: brochettes, haasjes, ribstuk en koteletten, gebraad, vis en zeebanket, plus bijgerechten
Inclusief recepten voor de steeds populairdere plancha
Een stoer, sfeervol boek vol prachtige foto's en robuuste recepten
'De ijsblokjes hebben een dagje uit , ze hebben zin om te zweten, de gloeiende kooltjes wachten rood van plezier met smart op de genodigden van deze dag, de grill staat klaar om zijn stempel te gaan drukken. Er zijn kleine hapjes om lekker op te knabbelen, u likt uw vingers erbij af. De tafel is gedekt, we gaan zitten, we snijden, we vragen om meer, vlees, vis, alles komt voorbij. Er zijn geen groenten meer over, eigenlijk is er helemaal niets meer, alles is op. Op de restanten van de gloeiende kooltjes wordt nog iets zoets klaargemaakt, de lekkere trek wint met overmacht...Morgen doen we het zeker weer.'
De barbecue volgens Stephane
Stephane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie - niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen A propos bistro, Gebraad, en 365.
150 eenvoudige gerechten om samen van te genieten
Stephane Reynaud
Opnieuw een boek van de Koning van de Smulpartijen!
Het boek voor de barbecue
Ruim 150 recepten voor kleine hapjes en uitgebreide gerechten: brochettes, haasjes, ribstuk en koteletten, gebraad, vis en zeebanket, plus bijgerechten
Inclusief recepten voor de steeds populairdere plancha
Een stoer, sfeervol boek vol prachtige foto's en robuuste recepten
'De ijsblokjes hebben een dagje uit , ze hebben zin om te zweten, de gloeiende kooltjes wachten rood van plezier met smart op de genodigden van deze dag, de grill staat klaar om zijn stempel te gaan drukken. Er zijn kleine hapjes om lekker op te knabbelen, u likt uw vingers erbij af. De tafel is gedekt, we gaan zitten, we snijden, we vragen om meer, vlees, vis, alles komt voorbij. Er zijn geen groenten meer over, eigenlijk is er helemaal niets meer, alles is op. Op de restanten van de gloeiende kooltjes wordt nog iets zoets klaargemaakt, de lekkere trek wint met overmacht...Morgen doen we het zeker weer.'
De barbecue volgens Stephane
Stephane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie - niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen A propos bistro, Gebraad, en 365.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)