Thuis in China
ISBN: 9789059564657
Auteurs: Ken Hom Ching-He Huang
Publicatiedatum: 01-02-2013
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 442: Keuken per land en streek
Uitgever: Fontaine Uitgevers | Imprint: Fontaine Uitgevers
De culinaire avonturen van twee iconen van de Chinese keuken
- Unieke samenwerking tussen oudgediende Ken Hom en Ching, nieuwe ster aan het culinaire firmament
- Verslag van een reis door het land van hun voorouders, op zoek naar smaken en recepten
- Met ruim 100 recepten uit het oude én het nieuwe China
Ken Hom wordt algemeen gezien als een van de meest vooraanstaande autoriteiten op het gebied van de Chinese keuken, en legde de basis voor onze waardering voor Chinees eten. Hij verscheen talloze malen op tv en schreef meer dan dertig kookboeken.
Ching-He Huang is een autodidact en gepassioneerd kok en ambassadeur voor de eenvoudige, gezonde Chinese keuken. Haar BBC-series en kookboeken bezorgden haar in korte tijd een grote schare fans.
- Unieke samenwerking tussen oudgediende Ken Hom en Ching, nieuwe ster aan het culinaire firmament
- Verslag van een reis door het land van hun voorouders, op zoek naar smaken en recepten
- Met ruim 100 recepten uit het oude én het nieuwe China
Ken Hom wordt algemeen gezien als een van de meest vooraanstaande autoriteiten op het gebied van de Chinese keuken, en legde de basis voor onze waardering voor Chinees eten. Hij verscheen talloze malen op tv en schreef meer dan dertig kookboeken.
Ching-He Huang is een autodidact en gepassioneerd kok en ambassadeur voor de eenvoudige, gezonde Chinese keuken. Haar BBC-series en kookboeken bezorgden haar in korte tijd een grote schare fans.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)