Dutch cook book

ISBN: 9789059565234

Auteurs: Machteld Smid

Publicatiedatum: 18-03-2014

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Fontaine Uitgevers | Imprint: Fontaine Uitgevers

De bekendste gerechten van Hollandse bodem-Engelstalig boekje met 50 recepten uit de Hollandse keuken-Van hot lightning (hete bliksem) tot pancake puffs (poffertjes) en ginger nuts (pepernoten)-Handzaam naslagwerk voor Nederlanders en niet-Nederlanders-Leuk als souvenir of om cadeau te doen aan (buitenlandse) familieleden of vrienden-Heruitgave in groter formaatMachteld Smid is freelance redacteur en (tekst)schrijver en heeft haar eigen redactie- en tekstbureau, genaamd Spijkerschrift. Eerder verschenen boeken van haar hand zijn onder andere Geboren in 1980 en High Tea. Dutch Cook Book verschijnt nu in de tweede druk in een andere editie.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever