Een nieuwe kijk op eten

ISBN: 9789059565371

Auteurs: Anna Jones

Publicatiedatum: 28-10-2014

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Fontaine Uitgevers | Imprint: Fontaine Uitgevers

Ons eetgedrag is aan het veranderen. Een groot deel van ons wil een paar dagen in de week geen vlees eten en gerechten maken die lichter, wat gezonder en wat minder duur zijn.Anna Jones' eerste kookboek geeft een heel moderne kijk op vegetarisch eten - recepten die gezond, voedzaam, heel lekker en gemakkelijk te maken zijn. Vol recepten waarin het volledige aanbod van vegetarische ingrediƫnten wordt gebruikt - verschillende granen, zaden en seizoensgroenten - en een alternatievebenadering van koken die niet gebaseerd is op zuivel, zware koolhydraten en gluten : dit is een boek om te koken zoals we nu willen eten.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever