De zomer op tafel

ISBN: 9789059566217

Auteurs: Stéphane Reynaud

Publicatiedatum: 01-07-2015

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Fontaine Uitgevers | Imprint: Fontaine Uitgevers

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

92 goede redenen om aan tafel te gaan!

Wat eten we vandaag? In dit boek vindt u voor iedere dag van de maanden juni, juli en augustus een heerlijk zomers recept. Zo heeft u voor elke dag volop inspiratie om te koken met wat het seizoen te bieden heeft.

Stéphane Reynaud is bekend van zijn succesvolle kookboeken, waaronder 'Á propos bistro' en 'Barbecue & plancha'. De zomerrecepten in dit boek zijn afkomstig uit zijn culinaire almanak '365 goede redenen om aan tafel te gaan'.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever