The Palomar
ISBN: 9789059566927
Auteurs:
Publicatiedatum: 01-02-2017
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Fontaine Uitgevers | Imprint: Fontaine Uitgevers
In dit kookboek zijn ruim 100 gerechten uit het moderne Jeruzalem verzameld, geïnspireerd door de rijke culturen van Zuid-Spanje, Noord-Afrika en de Levant. De recepten brengen niet alleen de intense, uitnodigende smaken uit de keuken van The Palomar tot leven, ze zijn ook makkelijk, snel en met plezier te bereiden. Van labneh, zalmtartaar en coquillecarpaccio tot falafel, baba ganoush en buikspek met ras el hanout en Israëlische couscous; dit boek bevat alle smaken die de keuken van Jeruzalem zo populair maken.The Palomar opende zijn deuren in de zomer van 2014 in Londen en werd meteen met lovende kritieken overladen. Iedereen die in het intieme restaurant met 34 couverts komt eten wordt overweldigd door de smaken, kleuren en geuren van het eten. De gerechten zijn geïnspireerd op familietradities, invloeden, ontmoetingen en reisbestemmingen.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)