Puur India

ISBN: 9789059567368

Auteurs: Meera Sodha

Publicatiedatum: 13-04-2017

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 442: Keuken per land en streek

Uitgever: Fontaine Uitgevers | Imprint: Fontaine Uitgevers

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

'Kleurrijk en vrolijk [...] een verzameling recepten van Meera Sodha's Gujarati-Britse familie en gebaseerd op de rijke vegetarische traditie van India.' - Felicity Cloake, Guardian

In Puur India laat Meera Sodha zien dat de Indiase keuken allesbehalve bewerkelijk en ingewikkeld is. De 130 recepten in dit boek zijn stuk voor stuk gebaseerd op groente, barsten van de smaken en zijn eenvoudig thuis te maken met makkelijk verkrijgbare ingrediƫnten.

Puur India
bevat bekende gerechten als dals en curry's, maar ook opmerkelijke recepten als kebab van rode biet en paneer, bloemkoolkorma en samosa's met paddenstoelen en walnoten. Je hoeft beslist geen vegetariƫr te zijn om dit boek te waarderen: iedereen die graag meer groente eet en op zoek is naar smakelijke, moderne Indiase gerechten is bij Meera aan het goede adres.

'Meera Sodha laat een hele nieuwe kant van de Indiase keuken zien; zonder vlees, en met makkelijke gerechten om thuis te maken.' - The Independent
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever