Andina

ISBN: 9789059568433

Auteurs: Martin Morales

Publicatiedatum: 01-08-2018

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 442: Keuken per land en streek

Uitgever: Fontaine Uitgevers | Imprint: Fontaine Uitgevers

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

De Peruaanse keuken is een van de modernste en tegelijkertijd oudste keukens terwereld. Het hart van deze keuken ligt in het Andes-gebergte. Dit is de streek waar de moeder en grootmoeder van Martin Morales vandaan komen.Morales verzamelde traditionele verhalen en recepten, sommige meer dan 1000 jaar oud,en vulde die aan met eigentijdse, kleurrijke creaties. De meer dan 110 verrassende en makkelijk te maken gerechten in het boek zitten vol verse ingrediënten en uitgesproken smaken. Van zoete-aardappelpannenkoekjes,zeebaarsceviche met avocado, lamsfilet met macapoeder, pompoenstoof met mais enpeterselie tot vlierbessenijs. Met Andina zet je de kleuren, smaken entexturen van de Andes thuis op tafel.Martin Morales werd geboren in Lima, Peru, en kookt al sinds zijn negende.Na een succesvolle muzikale carrière bij Apple's iTunes en Disney Musicbesloot hij zich toe te leggen op zijn passie voor de Peruaanse keuken.Morales woont al meer dan 20 jaar in Londen, waar hij vier succesvollerestaurants heeft, onder andere Ceviche en Andina.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever