Salades en voorgerechten
ISBN: 9789059642065
Auteurs: Leonie van Mierlo
Publicatiedatum: 01-01-2005
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: ImageBooks Factory BV
Voorgerechten zijn als onderdeel van een menu de smaakopwekkers en geven vaak aan wat er verder gedurende het diner mag worden verwacht. Het is zaak om tijdens een diner een goed evenwicht te vinden tussen voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.
Bij soepen is er duidelijk een verschil met vroeger. At men toen vaak dikke, gebonden soepen, vandaag de dag is er een hang naar heldere, krachtige bouillons en lichtgebonden pureesoepen. Enkele klassiekers passeren in dit boek de revue in een meer hedendaags jasje.
Wat is het toch een luxe, dat we nu kunnen beschikken over al die verschillende mooie slasoorten, zoals rucola, friseesla, Bataviasla, lollo rossa en nog vele andere. Om een goede salade te bereiden gebruikt u altijd de meest verse en beste producten die te krijgen zijn. Uw eindresultaat staat of valt ermee!
Bij soepen is er duidelijk een verschil met vroeger. At men toen vaak dikke, gebonden soepen, vandaag de dag is er een hang naar heldere, krachtige bouillons en lichtgebonden pureesoepen. Enkele klassiekers passeren in dit boek de revue in een meer hedendaags jasje.
Wat is het toch een luxe, dat we nu kunnen beschikken over al die verschillende mooie slasoorten, zoals rucola, friseesla, Bataviasla, lollo rossa en nog vele andere. Om een goede salade te bereiden gebruikt u altijd de meest verse en beste producten die te krijgen zijn. Uw eindresultaat staat of valt ermee!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)