Bouillonista

ISBN: 9789059960381

Auteurs: Frederiek Ballière

Publicatiedatum: 17-11-2025

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen, 441: Basis kookboeken

Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij | | Imprint: Lannoo

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Ambachtelijke, hartverwarmende (botten)bouillons zijn helemaal terug van weggeweest! Na de hype in de VS is ‘bone broth' nu ook in Europa populair als basis voor een gerecht of als supergezond tussendoortje. Boordevol proteïnes, collageen en mineralen, laag in calorieën...: ontdek de talrijke gezondheidsvoordelen én de uitgebreide culinaire mogelijkheden van dit eeuwenoude krachtmiddel. Met zijn succesvolle bedrijf Belfond/Brothway kent Frederiek Ballière als geen ander de kracht en gezondheidsvoordelen.
In Bouillonista neemt hij je mee in de wereld van bouillon en vind je basisrecepten voor verschillende fonds en bouillons, maar ook overheerlijke toepassingen als ramen, risotto en stoofpotjes.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever