Koken met aandacht

ISBN: 9789060307311

Auteurs: Doris Zölls Christoph Zirkelbach Barbara Proske

Publicatiedatum: 17-09-2012

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Milinda Uitgevers B.V.

Mindfulness, kun je dat eten? In de dagelijkse hectiek gaan we vaak niet zo bewust om met onze maaltijden. Koken met aandacht daagt je uit om dat wél te doen. Als je met aandacht kookt en eet, geniet je meer van je voeding. Het eten proeft niet alleen beter, je herkent ook sneller wanneer je verzadigd bent.

Koken met aandacht is een smaakontdekkingstocht. Je ervaart zelf hoeveel beter het eten je smaakt als je kookt met aandacht. Het boek leert je om koken en eten te zien als een spirituele oefening door aanwezig te zijn in het ogenblik. De meesterlijke zenrecepten zijn daarmee een training in mindfulness en kunnen zo een mooie aanzet zijn om te komen tot een bewustere eet- en levensstijl. Met voorwoord van Willigis Jaeger.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever