Wat je als kok moet weten
ISBN: 9789061128779
Auteurs: James Peterson
Publicatiedatum: 05-11-2008
Publicatiestatus: actief
Publicatievorm: Paperback
NUR: 441: Basis kookboeken
Uitgever: Karakter Uitgevers BV
Wat je als kok moet weten
Zowel de doorgewinterde hobbykok, als de beginneling in de keuken staat regelmatig voor culinaire dilemma's, van heel simpele vraagstukken zoals ' hoe bak ik een ei?' tot meer gespecialiseerde als ' hoe bereid je een artisjok?'.
Wat je als kok moet weten geeft antwoord op deze en bijna 500 andere vragen. De ruim 500 fullcolour foto's laten zien hoe je stap-voor-stap te werk kunt gaan bij ieder probleem.
Door middel van tips en trucs van professionele chefs en informatie over ingrediënten en technieken kan iedere kok zijn prestaties in de keuken verbeteren.
Hét boek dat antwoord geeft op vele culinaire vragen!
HOE open je een oester? * maak je bouillon in een handomdraai? * maak je verse pasta? * kook je mosselen? * maak je karamel? * bak je de perfecte taart? * maak je snel een lekkere vleesjus? * kun je zien of je eiwitten stijf genoeg geslagen zijn? * fileer je een platvis? * gebruik je verse gember?
[kolom rechts]
484 tips, trucs, ingrediënten en wetenswaardigheden
Zowel de doorgewinterde hobbykok, als de beginneling in de keuken staat regelmatig voor culinaire dilemma's, van heel simpele vraagstukken zoals ' hoe bak ik een ei?' tot meer gespecialiseerde als ' hoe bereid je een artisjok?'.
Wat je als kok moet weten geeft antwoord op deze en bijna 500 andere vragen. De ruim 500 fullcolour foto's laten zien hoe je stap-voor-stap te werk kunt gaan bij ieder probleem.
Door middel van tips en trucs van professionele chefs en informatie over ingrediënten en technieken kan iedere kok zijn prestaties in de keuken verbeteren.
Hét boek dat antwoord geeft op vele culinaire vragen!
HOE open je een oester? * maak je bouillon in een handomdraai? * maak je verse pasta? * kook je mosselen? * maak je karamel? * bak je de perfecte taart? * maak je snel een lekkere vleesjus? * kun je zien of je eiwitten stijf genoeg geslagen zijn? * fileer je een platvis? * gebruik je verse gember?
[kolom rechts]
484 tips, trucs, ingrediënten en wetenswaardigheden
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)