Goed in je vel met de Vijf Elementen

ISBN: 9789063788353

Auteurs: Barbara Temelie

Publicatiedatum: 06-10-2009

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: Schors V.O.F., Uitgeverij

Barbara Temelie
Goed in je vel met de Vijf Elementen
Voeding volgens de Vijf Elementen: een weldaad voor de gezondheid en een goed figuur!
Hoe op gewicht te blijven met behulp van het juiste voedingspatroon
Met dubbelzijdige full-colour voedingsmiddelenposter (40 x 60 cm)

bindwijzepaperback
aantal blz.ca.272 blz.
formaat14 x 21,5 cm
illustratiesfull-colour
NUR441/443/444/720
SBO20/30
ISBN978-90-6378-835-3

Eén van de belangrijkste aspecten van ‘voeding volgens de Vijf Elementen’ is de kunst om (hartige) gerechten licht verteerbaar te bereiden: de basis voor een ‘figuur’ waarbij u zich prettig en gezond kunt voelen: uw ‘wellness-figuur’.
In dit boek wordt beschreven hoe gezonde ingrediënten, aromatische kruiden, geurige specerijen en een snufje creativiteit, ervoor zorgen dat u trek krijgt in precies datgene wat uw lichaam nodig heeft!
Wanneer u dit weet te bereiken, zijn er geen beperkingen meer en kunt u eten wat u wilt. Met het geruststellende gevoel, dat het lichaam er tenslotte zelf om heeft gevraagd, is zelfs een stukje slagroomtaart beter verteerbaar!
Onze dagelijkse maaltijden bieden niet alleen vitaliteit, maar stimuleren de natuurlijke gave van ons lichaam om te herstellen. Voeding volgens de Vijf Elementen kan hierbij een belangrijke ondersteuning zijn.
Veel voorkomende misvattingen over voeding, zoals ‘van light-producten word je niet dik’, verborgen dikmakers (zoals glutamaat) niet herkennen, maar vooral ‘calorieën-tellen’, zijn lastige hindernissen op de weg naar een ‘wellness-figuur’.
In dit boek wordt o.a. beschreven hoe deze hindernissen zijn te herkennen en hoe er mee om te gaan.
Goed in je vel met de Vijf Elementen is een zowel een kookboek, als een leerboek; met behulp van het juiste voedingspatroon kunt u meer bereiken dan u denkt: een goed gevoel van binnen en… een goede conditie.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever