Voedsel als medicijn
ISBN: 9789064077524
Auteurs:
Publicatiedatum: 21-12-2006
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Reader's Digest
Steeds meer voedingsdeskundigen zijn van mening dat we door een bewuste keuze van onze dagelijkse voeding onze gezondheid positief kunnen be loeden.
VOEDSEL ALS MEDICIJN
Iaat zien welke alledaagse levensmiddelen - niet alleen groente, fruit en vis, maar ook vlees en zelfs nagerechten - u het beste kunt kiezen om veelvoorkomende gezondheidsklachten te helpen voorkomen of bestrijden.
Deze praktische gids biedt alle informatie die u nodig hebt om uw voeding geheel af te stemmen op uw persoonlijke situatie en die van uw gezin:
Meer dan vijftig veelvoorkomende aandoeningen, in alfabetische volgorde - van diabetes en eczeem tot hoge bloeddruk en staar - met per kwaal een toegesneden arsenaal van voedingsmiddelen en duidelijke uitleg over de werking ervan.
Meer dan vijftig gezonde voedingsmiddelen, eveneens alfabetisch gerangschikt, met betrouwbare adviezen van deskundigen over hoe u hun goede eigenschappen optimaal kunt benutten en hoe u ze eenvoudig in uw dagelijkse eetpatroon kunt opnemen.
Honderd heerlijke recepten - van voor- en hoofdgerechten tot desserts en tussendoortjes - waarmee u alle kennis over voeding zelf heel gemakkelijk kunt toepassen om de gezondheid van u en uw naasten te verbeteren.
VOEDSEL ALS MEDICIJN
Iaat zien welke alledaagse levensmiddelen - niet alleen groente, fruit en vis, maar ook vlees en zelfs nagerechten - u het beste kunt kiezen om veelvoorkomende gezondheidsklachten te helpen voorkomen of bestrijden.
Deze praktische gids biedt alle informatie die u nodig hebt om uw voeding geheel af te stemmen op uw persoonlijke situatie en die van uw gezin:
Meer dan vijftig veelvoorkomende aandoeningen, in alfabetische volgorde - van diabetes en eczeem tot hoge bloeddruk en staar - met per kwaal een toegesneden arsenaal van voedingsmiddelen en duidelijke uitleg over de werking ervan.
Meer dan vijftig gezonde voedingsmiddelen, eveneens alfabetisch gerangschikt, met betrouwbare adviezen van deskundigen over hoe u hun goede eigenschappen optimaal kunt benutten en hoe u ze eenvoudig in uw dagelijkse eetpatroon kunt opnemen.
Honderd heerlijke recepten - van voor- en hoofdgerechten tot desserts en tussendoortjes - waarmee u alle kennis over voeding zelf heel gemakkelijk kunt toepassen om de gezondheid van u en uw naasten te verbeteren.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)