Ciao Italia
ISBN: 9789066115200
Auteurs: Guy Mirabella
Publicatiedatum: 01-12-2009
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Inmerc B.V.
Genieten van de Italiaanse keuken
& lifestyle
Een feest voor het oog en voor de tong.
Na jaren werkzaam te zijn geweest als succesvol grafisch
ontwerper, vervulde Guy Mirabella zijn droom en opende
hij een klein restaurant in Australië. In Ciao Italia komen
zijn twee grote liefdes samen: eten en ontwerpen. Deze
ongebruikelijke combinatie levert een meer dan bijzonder
kookboek op dat bol staat van de liefde voor Italië, de
cultuur en het eten. De Italiaanse keuken staat bekend
om het gebruik van verse ingrediënten in simpele, maar
zalige gerechten. Maar voor Mirabella is dat nog niet
genoeg; hij kijkt als grafisch vormgever ook naar kleur en
textuur. Bovendien heeft hij, als extra, miniboekjes aan
het boek toegevoegd die iets van zijn Italiaanse afkomst
laten zien.
Zo worden themas als vrijgevigheid, passie, liefde en
traditie geraffineerd verbonden met de bijzondere en
makkelijk te maken recepten.
Een geweldig kookboek met 70 heerlijke
recepten van geraffineerde salades en
heerlijke authentieke gerechten met kip
en vlees, tot bijzondere desserts
Het boek is geïllustreerd met prachtige fotos
van gerechten, natuur, producten en van
Mirabellas huis, familie en vrienden.
Het boek is, zoals je van een vormgever mag
verwachten, prachtig en bijzonder afgewerkt.
Het stofomslag is een poster en het bedrukte
leeslint zorgt ervoor dat je favoriete paginas
en recepten altijd snel te vinden zijn.
& lifestyle
Een feest voor het oog en voor de tong.
Na jaren werkzaam te zijn geweest als succesvol grafisch
ontwerper, vervulde Guy Mirabella zijn droom en opende
hij een klein restaurant in Australië. In Ciao Italia komen
zijn twee grote liefdes samen: eten en ontwerpen. Deze
ongebruikelijke combinatie levert een meer dan bijzonder
kookboek op dat bol staat van de liefde voor Italië, de
cultuur en het eten. De Italiaanse keuken staat bekend
om het gebruik van verse ingrediënten in simpele, maar
zalige gerechten. Maar voor Mirabella is dat nog niet
genoeg; hij kijkt als grafisch vormgever ook naar kleur en
textuur. Bovendien heeft hij, als extra, miniboekjes aan
het boek toegevoegd die iets van zijn Italiaanse afkomst
laten zien.
Zo worden themas als vrijgevigheid, passie, liefde en
traditie geraffineerd verbonden met de bijzondere en
makkelijk te maken recepten.
Een geweldig kookboek met 70 heerlijke
recepten van geraffineerde salades en
heerlijke authentieke gerechten met kip
en vlees, tot bijzondere desserts
Het boek is geïllustreerd met prachtige fotos
van gerechten, natuur, producten en van
Mirabellas huis, familie en vrienden.
Het boek is, zoals je van een vormgever mag
verwachten, prachtig en bijzonder afgewerkt.
Het stofomslag is een poster en het bedrukte
leeslint zorgt ervoor dat je favoriete paginas
en recepten altijd snel te vinden zijn.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)