Chocolade

ISBN: 9789066115408

Auteurs: Orathay Souksisavanh Vania Nikolcic

Publicatiedatum: 01-12-2009

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Inmerc B.V.

80 recepten stap voor stapVrijwel iedereen houdt van chocolade en het is dan ook een van de lekkerste afsluitingen van een mooi diner.Kookschool Chocolade bevat 80 recepten waarmee elke amateur-chef-kok indruk kan maken. Van superlekkere chocoladekoekjes in allerlei soorten en maten totchocoladetaarten en soezen om je vingers bij af te likken.Kookschool Chocolade besteedt veel aandacht aan de technieken die van belang zijn bij het koken met chocolade en biedt talloze basis recepten voor ganaches en mousses.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever