Boter, suiker, bloem
ISBN: 9789066119369
Auteurs:
Publicatiedatum: 01-07-2008
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Inmerc B.V.
Het succes zit 'm in het deeg.
Boter, suiker, bloem: met deze onmisbare ingrediënten in de keuken maak je deeg. En met deeg maak je taarten, quiches, gebakjes, koekjes...
Deeg is de basis van heel veel heerlijke recpten. In de uitgaven Boter, Suiker, Meel zijn ze alfabetisch opgenomen. Dus makkelijk te vinden én makkelijk te maken. Meer dan 150 kansen om familie, vrienden en jezelf keer op keer te verrassen.
In deze serie verschenen eerder Mayonaise, Hollandaise, Bearnaise en Carbonara, Marinara, Napolitana.
Boter, suiker, bloem: met deze onmisbare ingrediënten in de keuken maak je deeg. En met deeg maak je taarten, quiches, gebakjes, koekjes...
Deeg is de basis van heel veel heerlijke recpten. In de uitgaven Boter, Suiker, Meel zijn ze alfabetisch opgenomen. Dus makkelijk te vinden én makkelijk te maken. Meer dan 150 kansen om familie, vrienden en jezelf keer op keer te verrassen.
In deze serie verschenen eerder Mayonaise, Hollandaise, Bearnaise en Carbonara, Marinara, Napolitana.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)