Wat te koken & hoe 't te koken

ISBN: 9789068685688

Auteurs: J. Hornby

Publicatiedatum: 01-08-2011

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: Thoth, Uitgeverij

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

• Het ultieme stap-voor-stapboek vooriedereen die zijn favoriete maaltijd perfectwil bereiden, geschikt voor beginners engevorderden.• Honderd duidelijke en eenvoudigerecepten voor populaire gerechten zoalsspaghetti alla carbonara, perfect gebradenkip, pad Thai of het klassieke citroentaartje.• Achthonderd duidelijke kleurenfoto’slaten zien welke ingredienten je nodighebt en welke tussenstappenje moet zetten om tot een heerlijk resultaat tekomen.• Van ontbijt en brunch tot voorgerechten,Hoofdgerechten en heerlijke desserts,met dit boek ontwikkel je het perfecterepertoire voor je dagelijkse maaltijdenen je lekkere hapjes.Jane Hornby is een ervaren kok en culinair schrijfster die door haar toegankelijkestijl lekker koken voor iedereen bereikbaar maakt. Na haar opleiding tot chef-kokwerkte ze vijf jaar lang voor het succesvolle BBC-tijdschrift Good Food. Het tijdschriftstaat bekend om z’n duidelijke, stapsgewijze benadering en z’n eenvoudige, veel beproefde recepten.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever