Wat te koken & hoe 't te koken
ISBN: 9789068685688
Auteurs: J. Hornby
Publicatiedatum: 01-08-2011
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 441: Basis kookboeken
Uitgever: Thoth, Uitgeverij
Het ultieme stap-voor-stapboek vooriedereen die zijn favoriete maaltijd perfectwil bereiden, geschikt voor beginners engevorderden. Honderd duidelijke en eenvoudigerecepten voor populaire gerechten zoalsspaghetti alla carbonara, perfect gebradenkip, pad Thai of het klassieke citroentaartje. Achthonderd duidelijke kleurenfotoslaten zien welke ingredienten je nodighebt en welke tussenstappenje moet zetten om tot een heerlijk resultaat tekomen. Van ontbijt en brunch tot voorgerechten,Hoofdgerechten en heerlijke desserts,met dit boek ontwikkel je het perfecterepertoire voor je dagelijkse maaltijdenen je lekkere hapjes.Jane Hornby is een ervaren kok en culinair schrijfster die door haar toegankelijkestijl lekker koken voor iedereen bereikbaar maakt. Na haar opleiding tot chef-kokwerkte ze vijf jaar lang voor het succesvolle BBC-tijdschrift Good Food. Het tijdschriftstaat bekend om zn duidelijke, stapsgewijze benadering en zn eenvoudige, veel beproefde recepten.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)