Elsevier 100 toprecepten mediterrane gerechten
ISBN: 9789068828115
Auteurs:
Publicatiedatum: 01-05-2011
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Paperback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: LNRS Data Services B.V
De mediterrane keuken heeft in vele gedaanten zijn weg naar Nederland gevonden. Met uiteraard de klassiekers uit de landen ten noorden van de Middellandse
zee, zoals pasta uit Italiƫ,ratatouille uit Frankrijk en salade met feta uit Griekenland. Meer recent zijn daar de culinaire invloeden uit de landen ten
zuiden van de Middellandse zee bijgekomen, denk aan geurige tajines uit Marokko, baklava uit Turkije en tabouleh uit Libanon.
Een enorme verscheidenheid aan ingrediƫnten, smaken en bereidingswijzen, maar allemaal gerechten die doen denken aan lange zomeravonden en vakantie.
zee, zoals pasta uit Italiƫ,ratatouille uit Frankrijk en salade met feta uit Griekenland. Meer recent zijn daar de culinaire invloeden uit de landen ten
zuiden van de Middellandse zee bijgekomen, denk aan geurige tajines uit Marokko, baklava uit Turkije en tabouleh uit Libanon.
Een enorme verscheidenheid aan ingrediƫnten, smaken en bereidingswijzen, maar allemaal gerechten die doen denken aan lange zomeravonden en vakantie.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)