Gastronomie

ISBN: 9789068828917

Auteurs: Johannes van Dam

Publicatiedatum: 15-09-2011

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Paperback

NUR: 442: Keuken per land en streek

Uitgever: LNRS Data Services B.V

GASTRONOMIE - 9789068828917
De beste stukken uit EW
In 1986 vroeg Adriaan van Dis aan Johannes van Dam om medewerker te worden van Elsevier. Sindsdien schrijft Van Dam voor het blad een wekelijkse column over eten, drinken, koken en alles wat daarmee samenhangt. Daarnaast schrijft hij ook langere beschouwende en praktische stukken. Over Michelinsterren, gastroporno, de beste pannen en raspen, het Spaanse genie FerranAdriĆ  en de pootjes van monsieur Boulanger. Ter ere van zijn 25-jarig jubileum bij EW verschijnt een keuze uit zijn beste artikelen, voorafgegaan door een interview met de auteur door Hugo Camps
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever