De klassiekers, zo moet het

ISBN: 9789072201102

Auteurs: Luc Bellings

Publicatiedatum: 03-11-2023

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: BORGERHOFF & LAMBERIGTS | Imprint: Borgerhoff & Lamberigts

Nu we om de oren geslagen worden met allerlei hippe diëten en nieuwe voedingstrends, keert sterrenchef Luc Bellings met zijn Klassiekers terug naar de basis. De gewone keuken, met gerechten die we allemaal kennen uit onze jeugd, aan tafel bij (groot)moeder en altijd lekker zijn. Tijdloze gerechten, een schot in roos, eender aan wie je ze serveert. In 80 recepten leert de chef je de basis van de klassieke Vlaamse keuken.De perfect romige vol-au-vent, asperges op Vlaamse wijze, stroperige Luikse balletjes? Luc vertelt je in enkele eenvoudige, makkelijk te volgen stappen hoe je ze tot in de puntjes bereidt! Dit boek is het enige wat je nodig hebt om écht goed te kunnen koken.Luc Bellings is niet zomaar een sterrenchef. Hij doet precies waar hij zin in heeft, ook al is dat bijvoorbeeld zijn felbegeerde ster van zijn Hasseltse restaurant De Vork inleveren, de fakkel doorgeven aan jong talent en zelf genieten van het leven … op de fiets.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever