365 goede redenen om aan tafel te gaan
ISBN: 9789072975065
Auteurs: Stéphane Reynaud
Publicatiedatum: 01-09-2010
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Fontaine Uitgevers | Imprint: Fontaine Uitgevers
Een jaar vol seizoensproducten, een jaar vol bijzondere momenten, een jaar col tips en weetjes. In deze culinaire almanak geeft Stephane Reynaud de lezer voor elke dag van het jaar een recept, waarbij zoveel mogelijk met producten van het moment gekookt wordt. De recepten volgen niet alleen de seizoenen, maar zijn ook nauw verbonden aan de kalender met de feestdagen die elk jaar terugkeren: kerst, Chinees Nieuwjaar, 1 april, Sint Juttemis... Serieuze en minder serieuze momenten worden met een recept gevierd: soms feestelijk klassiekers, soms eenvoudige, snelle gerechten.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)