De kunst van het souffle maken
ISBN: 9789073191402
Auteurs: S. Lewis
Publicatiedatum: 27-09-2006
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Paperback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Good Cook B.V.
Met deze fantastische selectie recepten en stap-voor-stap aanwijzingen zal elke souffl ie u maakt keer op keer een doorslaand succes zijn.
Bevat ook magere en suikerarme souffl - heerlijk en gezond!
Maak voor een lichte maaltijd eens Souffl met zwarte olijven en basilicum, of Dubbelgebakken kaas-walnotensouffl voor een bijzondere gelegenheid.
Een wat te denken van verrukkelijk decadente
Witte-Chcoladesouffl met donkere chocoladesaus voor de zoetekauwen onder ons?
Bevat ook magere en suikerarme souffl - heerlijk en gezond!
Maak voor een lichte maaltijd eens Souffl met zwarte olijven en basilicum, of Dubbelgebakken kaas-walnotensouffl voor een bijzondere gelegenheid.
Een wat te denken van verrukkelijk decadente
Witte-Chcoladesouffl met donkere chocoladesaus voor de zoetekauwen onder ons?
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)