Het peppermint kookboek

ISBN: 9789074622271

Auteurs: I. Hagers N. Morsink Y. van Boven

Publicatiedatum: 01-01-1997

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Menken Kasander & Wigman Uitgevers

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

De Peppermint

In de volksmond ‘dePep’ ‘Gigapopulair’, ’superinformeel’ ‘laagdrempelig’ damesbolwerk met continu verse toevoer van ‘goedgebekte meiden’, die tegelijk met het (ontbijt)eitje door de ‘oudere rijken’ in de keuken worden geschaakt. Prettig lichte uitspanning met glazen dak helpt al jaren Den Haag -van notaris tot snorder – van kater af met ‘bejubeld’ roerei spek tomaat – ‘helaas niet op zondag!’ ‘Megaverse’ wraps, pasta’s en dagsoepen (op=op) worden met knipoog naar leestafel, statafel, een van de viertjes of thuis (catering) gebracht en staan te kook in het Peppermint Kookboek.
Quote eetgids


Het Peppermint kookboek

Wie de eerste druk van dit kookboek kocht, weet hoe inspirerend de tafelgeluiden werken die opstijgen als je iets uit dit boek aan je gasten voorzet. In deze vierde herziene druk zijn oude recepten naar nieuwe inzichten verbeterd. Sommige ingrediënten die in 1997 vernieuwend en hip waren, zijn inmiddels heel gewoon geworden. Maar wat blijft, is dat de recepten van de Peppermint een verbluffend effect hebben. Nu nog een lekker glas erbij, maar daarover zijn weer andere boeken geschreven.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever