Het peppermint kookboek
ISBN: 9789074622271
Auteurs: I. Hagers N. Morsink Y. van Boven
Publicatiedatum: 01-01-1997
Publicatiestatus: actief
Publicatievorm: Paperback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Menken Kasander & Wigman Uitgevers
De Peppermint
In de volksmond dePep Gigapopulair, superinformeel laagdrempelig damesbolwerk met continu verse toevoer van goedgebekte meiden, die tegelijk met het (ontbijt)eitje door de oudere rijken in de keuken worden geschaakt. Prettig lichte uitspanning met glazen dak helpt al jaren Den Haag -van notaris tot snorder van kater af met bejubeld roerei spek tomaat helaas niet op zondag! Megaverse wraps, pastas en dagsoepen (op=op) worden met knipoog naar leestafel, statafel, een van de viertjes of thuis (catering) gebracht en staan te kook in het Peppermint Kookboek.
Quote eetgids
Het Peppermint kookboek
Wie de eerste druk van dit kookboek kocht, weet hoe inspirerend de tafelgeluiden werken die opstijgen als je iets uit dit boek aan je gasten voorzet. In deze vierde herziene druk zijn oude recepten naar nieuwe inzichten verbeterd. Sommige ingrediënten die in 1997 vernieuwend en hip waren, zijn inmiddels heel gewoon geworden. Maar wat blijft, is dat de recepten van de Peppermint een verbluffend effect hebben. Nu nog een lekker glas erbij, maar daarover zijn weer andere boeken geschreven.
In de volksmond dePep Gigapopulair, superinformeel laagdrempelig damesbolwerk met continu verse toevoer van goedgebekte meiden, die tegelijk met het (ontbijt)eitje door de oudere rijken in de keuken worden geschaakt. Prettig lichte uitspanning met glazen dak helpt al jaren Den Haag -van notaris tot snorder van kater af met bejubeld roerei spek tomaat helaas niet op zondag! Megaverse wraps, pastas en dagsoepen (op=op) worden met knipoog naar leestafel, statafel, een van de viertjes of thuis (catering) gebracht en staan te kook in het Peppermint Kookboek.
Quote eetgids
Het Peppermint kookboek
Wie de eerste druk van dit kookboek kocht, weet hoe inspirerend de tafelgeluiden werken die opstijgen als je iets uit dit boek aan je gasten voorzet. In deze vierde herziene druk zijn oude recepten naar nieuwe inzichten verbeterd. Sommige ingrediënten die in 1997 vernieuwend en hip waren, zijn inmiddels heel gewoon geworden. Maar wat blijft, is dat de recepten van de Peppermint een verbluffend effect hebben. Nu nog een lekker glas erbij, maar daarover zijn weer andere boeken geschreven.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)