De nieuwe keuken van de Veluwe

ISBN: 9789075271874

Auteurs: Rene Zanderink

Publicatiedatum: 10-09-2015

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: Uitgeverij Blauwdruk

Hoe een heideschaap smaakt, hangt af van waar hij graast. In boerenkaas proef je wat de dieren eten. Uit de natuur komt wild, bessen en paddenstoelen. Ofwel: de Veluwe kent vele smaken. Chef-koks van de beste Veluwse restaurants weten dat. Met traditionele producten van boerderijen en producten uit de natuur bereiden ze nieuwe Veluwse gerechten en zetten ze de smaak van de streek op de kaart.In de nieuwe keuken van de Veluwe vertellen deze (chef)koks en ook cateraars, producenten en leveranciers over hun passie voor een eerlijke en streekgebonden keuken. Ze geven hun bijzondere recepten prijs, natuurlijk gebruik makend van lokale ingredienten. In diverse columns worden de herkomst en de toepassingen van deze ingredienten beschreven.Proef het verschil in de nieuwe keuken van de Veluwe.Een uitgave van Nieuwe Veluwe en Blauwdruk.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever