Elizabeth Davids beste recepten

ISBN: 9789077330098

Auteurs: Elizabeth David

Publicatiedatum: 01-09-2010

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 442: Keuken per land en streek

Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

E L I Z A B E T H D A V I D introduceerde vlak na de Tweede Wereldoorlog zonnige mediterrane gerechten in Engeland. Dankzij de belangrijke invloed van deze veelgeprezen culinair schrijfster kunnen wij in het noorden van Europa heden ten dage ook genieten van wat Zuid-Europa te bieden heeft. Dit boek combineert meer dan 150 van haar beste recepten, tips en uitleg. Elizabeth David verwerkt de smaken, geuren en ingrediënten van verre reizen in heerlijke, toegankelijke, ‘alledaagse’ recepten. ‘Ik ben absoluut geïnspireerd door haar boeken. Ze was een ware pionier.’ – Jamie Oliver Voor het eerst geïllustreerd met prachtige recept- en sfeerfoto’s
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever