Wijnencyclopedie

ISBN: 9789077330104

Auteurs: Jancis Robinson

Publicatiedatum: 01-09-2010

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 447: Wijn en dranken

Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

‘Het beste wijnboek ooit gepubliceerd.’ Washington Post Een complete wijnencyclopedie van de Grande Dame van de internationale wijnpers, Jancis Robinson. Jancis Robinsons Wijnencyclopedie is de Nederlandse bewerking van Th e Oxford Companion to Wine en met bijna 2700 lemma’s en 70 illustraties hét standaardwerk over wijn. Wat je ook opzoekt over wijn en alles wat erbij hoort: het is hierin te vinden. Jancis Robinson geniet wereldwijde faam als wijnschrijfster. Ze schrijft al meer dan 35 jaar, is (co)auteur van meer dan 20 wijnboeken, columnist voor o.a. de Financial Times en winnaar van vele prijzen voor wijnboeken, tv programma’s en haar algemene verdienste voor de gastronomie. ‘Dit is een must have voor wijngekken... van harte aanbevolen voor iedereen met een bijzondere interesse voor wijn.’ Wine Spectator, ‘Top 100’ issue ‘Deze editie, onder redactie van Jancis Robinson, is een essentieel boek voor alle wijnliefhebbers... Een noodzaak voor mensen in de wijnhandel en -industrie, en heerlijk bladeren alle anderen die nieuwsgierig zijn naar waarom wijn zo onweerstaanbaar is.’ Th e New York Times ‘Een zeer waardevol naslagwerk en heel leuk om gewoon eens op te pakken en te lezen.’ Th e Washington Post A Financial Times 2006 ‘Pick of the Year’.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever