Zomer 2008

ISBN: 9789077788158

Auteurs: W.R.S.M. Jansen

Publicatiedatum: 17-06-2008

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Bouillon Culinaire Journalistiek

Het 1E LUSTRUM VAN BOUILLON - Het 19e nummer, zomer 2008
Inhoud:
Coverfoto, Daniel Maissan
Korte berichten uit de bonte restaurantwereld
Hans van Wolde doet het met zijn hart tekst: Petra de Hamer,
Kroegschuifelen met mijn vader Tekst Nicolaas Klei
Ducasse geeft Parijs de Eiffeltoren terug tekst Karin Kuijpers
Zuiver zomerse frisheid tekst Loes Janssen
Een neus voor London in de morgen tekst Simone Brummelhuis
Lekker eten, lekker voetballen kijken tekst Will Jansen
Kleffe rijst tekst Renate van der Bas
Is Escabèche Christelijk? tekst Jacques Meerman
La vie flamboyante/Rob Baris, Rotterdamse horecapionier tekst Petra de Hamer
Soenil Bahadoer: Mijn kop maalt maar door Tekst Will Jansen
Gissen naar de herkomst van gist tekst René Zanderink
Ook in Italië dreigt de smaakvervlakking Tekst Will Jansen
Vuur, water, pan: soep tekst Michiel Bussink
Flapperend door de zee tekst Jurgen Seppen
Bijzondere reizen, bijzondere koks Tekst Will Jansen
Met de paplepel bouwen we onze smaak op tekst Kathy Mathys
Vooral niet Frans koken voor Fransen Tekst Martine Hoogschagen
Twee Bakkumse broers en hun toprestaurant Tekst Will Jansen
Symbiose van kunst en eten in Atelier Guy Savoy tekst Will Jansen
Nicolaas Klei leest, drinkt en eet Ripailles
Bouillon leest
Bouillonnetjes
De Bouillonambassadeurs
Wie werkten er mee aan dit nummer
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever