Zomer 2009

ISBN: 9789077788189

Auteurs: W.R.S.M. Jansen

Publicatiedatum: 25-06-2009

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Bouillon Culinaire Journalistiek

Voorwoord
Ontspannen maar
Ik geef toe, de effecten van de crisis liegen er niet om. Er wordt naar mijn smaak te veel over gepraat en geschreven, alsof we werkelijk die crisis in móeten, maar er zijn evengoed al heel wat restaurants dicht of met hun laatste adem bezig. Voor mij blijft staan dat wanneer je verhaal klopt, wanneer je met open vizier werkt en met de hand op je hart kunt verklaren dat je alle voorradige energie steekt in kwaliteit, dat je dan ook deze crisis de baas kunt. Niet met de handen over elkaar zitten, innovatief zijn, initiatieven nemen, je eigen regels naleven en de zonnige kant zoeken.
In zijn enerverende boek ‘Het Diner’ laat Herman Koch niet veel te raden over na zijn kritiek op de zogenaamde toprestaurants. Het is af en toe leuk om te bedenken bij wie hij nou zit te eten.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever