bouillon! winter 2009
ISBN: 9789077788202
Auteurs: W.R.S.M. Jansen
Publicatiedatum: 16-12-2009
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Paperback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Bouillon Culinaire Journalistiek
De coverfoto, van de hand van Marie Godest, is een van de vele prachtige afbeeldingen in het oogstrelende Artacucina 2 van uitgeverij Scriptum.
Lees ook de boekbespreking (pag. 129) Voor meer informatie: www.artacasa.nl
Inhoud
Berichten uit de bonte restaurantwereld
Winnende verhaal schrijfwedstrijd: Daggasten
> tekst Anne-Sophie Melenhorst
De keizer van de risotto
> tekst Margot Vanderstraeten
Chicha Morada
> tekst Anneke Coopman
Dario en Dante
> tekst Mike Werkhoven
Eaux de vie uit Varik
> tekst Renate van der Bas
Nevy
> tekst Will Jansen
Tussen de wijnstokken van de Loire
> tekst Erik Bracke
En een half pond boter alsjeblieft
> tekst Petra de Hamer
Skye Gyngell eten met je vrienden
> tekst Didi en Will Jansen
John Burton-Race houdt het simpel
> tekst Ellen Driessen
Terry Laybourne: Good cooking is good shopping
> tekst Jos Rietveld
Rick Stein: design, keuken en gastvrijheid, dat is het schilderij > tekst Will Jansen
De groene banaan
> tekst André Verkaik
Tai chi in een groenteschotel
> tekst Angélique Schmeinck
Meel, water, zout, desem en vuur
> tekst Petra Essink
Kook- en Wijnschool Librije
> tekst Jos Rietveld
De man die niet meer at
> tekst Will Jansen
De Jonge Dikkert
> tekst Renate van der Bas
Sla telen in de stadsjungle van Singapore
> tekst Dorien Wiltjer
Bietjes, kikkerburgers en skyr
> tekst Lisette Eindhoven
Soep van stand
> tekst Jacques Meerman
Koken op heel hoog niveau
> tekst Jacques Hermus
Foie gras zonder gavage kan best
> tekst Pieter Bogaers
De toekomst van ons eten
> tekst Lars Charas
De bouillonambassadeurs
Bouillon Leest
Wie werkten er mee aan dit nummer
Lees ook de boekbespreking (pag. 129) Voor meer informatie: www.artacasa.nl
Inhoud
Berichten uit de bonte restaurantwereld
Winnende verhaal schrijfwedstrijd: Daggasten
> tekst Anne-Sophie Melenhorst
De keizer van de risotto
> tekst Margot Vanderstraeten
Chicha Morada
> tekst Anneke Coopman
Dario en Dante
> tekst Mike Werkhoven
Eaux de vie uit Varik
> tekst Renate van der Bas
Nevy
> tekst Will Jansen
Tussen de wijnstokken van de Loire
> tekst Erik Bracke
En een half pond boter alsjeblieft
> tekst Petra de Hamer
Skye Gyngell eten met je vrienden
> tekst Didi en Will Jansen
John Burton-Race houdt het simpel
> tekst Ellen Driessen
Terry Laybourne: Good cooking is good shopping
> tekst Jos Rietveld
Rick Stein: design, keuken en gastvrijheid, dat is het schilderij > tekst Will Jansen
De groene banaan
> tekst André Verkaik
Tai chi in een groenteschotel
> tekst Angélique Schmeinck
Meel, water, zout, desem en vuur
> tekst Petra Essink
Kook- en Wijnschool Librije
> tekst Jos Rietveld
De man die niet meer at
> tekst Will Jansen
De Jonge Dikkert
> tekst Renate van der Bas
Sla telen in de stadsjungle van Singapore
> tekst Dorien Wiltjer
Bietjes, kikkerburgers en skyr
> tekst Lisette Eindhoven
Soep van stand
> tekst Jacques Meerman
Koken op heel hoog niveau
> tekst Jacques Hermus
Foie gras zonder gavage kan best
> tekst Pieter Bogaers
De toekomst van ons eten
> tekst Lars Charas
De bouillonambassadeurs
Bouillon Leest
Wie werkten er mee aan dit nummer
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)