Najaar 2008
ISBN: 9789077788226
Auteurs:
Publicatiedatum: 26-09-2008
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Paperback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Bouillon Culinaire Journalistiek
Berichten uit de bonte restaurantwereld,
Eten in een Frans Sterren restaurant,
Blaauw bekijkt het met een grote grijns,
Twee mirabellen lopen door Metz,
Caldeirada, een geurige stoofschotel,
De lekkere revolutie van Alice Waters,
Filmcatering in Zuid-Afrika,
Capuns, traditioneel gerecht van de armoe,
De smaak van Onno Kokmeijer,
Bijzondere reizen, Bijzondere koks,
Tô of pâte de mil, meelpap met vissaus,
Santamaría y Adrià en een sterfgeval,
De Romeinse keuken nu,
De Culinaire Boekenkast van Marianne Rosenberg,
Bouillon een begrip in Parijs,
We zijn wandelende sojabonen,
Motorkoken voor beginners,
Samenwerken in The Colour Kitchen,
Kweeperenmosterd,
Bordeaux dagelijks dichtbij,
Een neus voor..... LONDEN,
Veelvraat Gordon Ramsay is gestopt met vloeken,
De echte restaurateur heeft een mooi vak,
Anastasias Kookboek, vrolijk vreemde eend in de bijt,
De Bouillonambassadeurs,
Bouillon leest,
Wie werkten er mee aan dit nummer.
Eten in een Frans Sterren restaurant,
Blaauw bekijkt het met een grote grijns,
Twee mirabellen lopen door Metz,
Caldeirada, een geurige stoofschotel,
De lekkere revolutie van Alice Waters,
Filmcatering in Zuid-Afrika,
Capuns, traditioneel gerecht van de armoe,
De smaak van Onno Kokmeijer,
Bijzondere reizen, Bijzondere koks,
Tô of pâte de mil, meelpap met vissaus,
Santamaría y Adrià en een sterfgeval,
De Romeinse keuken nu,
De Culinaire Boekenkast van Marianne Rosenberg,
Bouillon een begrip in Parijs,
We zijn wandelende sojabonen,
Motorkoken voor beginners,
Samenwerken in The Colour Kitchen,
Kweeperenmosterd,
Bordeaux dagelijks dichtbij,
Een neus voor..... LONDEN,
Veelvraat Gordon Ramsay is gestopt met vloeken,
De echte restaurateur heeft een mooi vak,
Anastasias Kookboek, vrolijk vreemde eend in de bijt,
De Bouillonambassadeurs,
Bouillon leest,
Wie werkten er mee aan dit nummer.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)