Najaar 2010

ISBN: 9789077788240

Auteurs:

Publicatiedatum: 01-09-2010

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Bouillon Culinaire Journalistiek

http://www.bouillonmagazine.nl/inhoudnr28.php

Voorwoord

Berichten

Getverderrie
tekst: Renate van der Bas, illustratie Menno den Engelse

Culinaire bosgids in Drenthe
tekst Jacques Hermus, illustratie Ingrid Bockting

Bio-paddestoelen op uw bord
tekst Will Jansen

Ravioli uit het getto van Krakau
tekst en foto's Marloes Kemming

Wijn met citroen
tekst Mariëlla Beukers

Ongezochte vondsten uit de keuken

Culinaire serendipiteit
tekst Pek van Andel

Ab Hannema ontvangt Oldenhof-prijs

De Sardijnse herfst
tekst Judith Vargiu, foto's Judith en Romano Vargiu

De Warmoesstraat ruikt naar chocola
tekst Will Jansen

Txokolate met een pittig kantje
tekst Emmy Declerck, foto's Gonzalo Bea Montenegro

Spaanse lammetjespap
tekst Jacques Meerman

Vrouwen breken baan
tekst en foto's Will Jansen


Koken met je ogen
tekst Annemarie Geleijnse, foto's Miriam Hijstek

De kunst van het genieten
tekst: August Winkler, vertaling René van Heusden

Godendrop
tekst en foto's Jos Rietveld

Koffie, nachtmerries en dromen
tekst en foto's Renate van der Bas

Aurélien Poirot maakt vitaal eten
tekst Will Jansen

Leven om te eten?
tekst Lucette Faber

Zelfs katten eten er als koningen
tekst Ralf Groothuizen, foto's Jeroen Berends

Zal de Phoenix nog één keer herrijzen?
tekst Will Jansen

De Catalaanse keuken zonder opsmuk
tekst Annebeth Vis, foto Nuria Rius

Paardenkaas, voer voor de vakidioot
tekst Drees Koren, foto's Floris Scheplitz

De Bouillonambassadeurs

Bouillon Leest

Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever