Winter 2010

ISBN: 9789077788264

Auteurs: W.R.S.M. Jansen

Publicatiedatum: 15-12-2010

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Bouillon Culinaire Journalistiek

Voorwoord
Inhoud:
Berichten
Port: idiote wijn
tekst Onno Kleyn
Letje loog
tekst en foto Rineke van Houten
Clive kookt werelds
tekst Marian Boyer, illustratie Ingrid Bockting
Om het eten alleen al zou je naar De Hermitage gaan
tekst Will Jansen, foto's Pieter Ouddeken
Modderende varkens geven hemelse coppa's
tekst Petra Essink, foto's Bert Waterval en Christian Peper
Ongezochte vondsten uit de keuken
Culinaire Serendipiteit (II*)
tekst Pek van Andel
Kunst en Kaas
Tekst Will Jansen, foto's Emilie Cummings en Will Jansen
Eat, pray, love, maar dan anders
Tekst en foto's Marloes Kemming


Champagne gedijt bij crisis
tekst René van Heusden
Olijfolie drie euro per slok
tekst Wil Jansen
Poffertjes
tekst Jos Rietveld
Verdwaald in de tijd: kapotte eieren en Spaanse hutspot
tekst Jacques Meerman
Champignons met wodka
tekst Kathy Mathys
Culinaire kilometers in de Kempen
tekst en foto's Nelleke Launspach
Lost in translation
tekst en foto's Caroline van Ommeren
De menselijke stoofpot
tekst Dirk de Moor
Truffels uit het Maasdal
tekst Her Jobse
Noorse boeren, buitenlui en Brimi’s
tekst Jacques Hermus
Strip Guido van Driel >>

Made in Taiwan
tekst en foto’s Linda Korsten
Drie sterren zonder drempels
tekst Renate van der Bas, foto's Mario Reggiani
Fascinerende Foodprints
Den Haag antwoordt magistraal op al het eetevenementengefrutsel
tekst Will Jansen m.m.v. Drees Koren, foto's Didi Jansen

De Bouillonambassadeurs
Bouillon Leest
Wie werkten er mee

Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever