Zomer 2011

ISBN: 9789077788295

Auteurs:

Publicatiedatum: 15-06-2011

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Bouillon Culinaire Journalistiek

In dit zomernummer 2011, de 32e uitgave van bouillon, vindt u de volgendeartikelen:Dick en Anne-Laura van De Treeswijkhoeve Waalre Willie Wortel bakt een ei Thought for food Verbeelding of verspilling?Smullen op TEFAFAndré AmaroWilde gisting,Bier, bloesem en barbecueNiet denken maar doenGaucho worden?Wijn aan tafelEngeland gesmoord in gesmolten kaasHeen en weerOesters en Bloedworst,Decorazioni!Man bijt insectVarkensworst en verse vleeswaarRozen en stofzuigerzakkenZoals de rijksten van BéjarHey, Waitress!Rosé met de kleur van oud damesondergoed De Bouillonambassadeurs Bouillon Leest Wie werkten er meeEen korte inhoud van de artikelen vindt u op:http://www.bouillonmagazine.nl/inhoudnr31.php
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever