zomer 2013

ISBN: 9789077788387

Auteurs:

Publicatiedatum: 21-06-2013

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Bouillon Culinaire Journalistiek

Inhoud oa:Wanneer is die kok zomaar restaurateur geworden?tekst Will Jansen, foto's Marie Cécile ThijsLekker eten in Spanje is chaostekst en foto's Emmie DecleckKlonten in de griesmeeltekst en foto Kees van der BasMakgeolli, de andere saketekst Henri ReuchlinHot pot Hongkongtekst Lolke van der HeideWhiskey op een bankbiljettekst Els Spanjer Worsten waar je prijzen mee winttekst Fredie BeckmansMangalica Mythetekst en foto's Tom de SmetHet mag me niet door de vingers glippentekst Will Jansen, foto's Didi JansenDe wandelende maagtekst Debora ZachariasseKoerse Schoorwal is culinair walhallatekst en foto's Marloes KemmingWat er mis is met vistekst Menno Stekete
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever