Zomer 2014 twaalfde jaargang

ISBN: 9789077788431

Auteurs:

Publicatiedatum: 16-06-2014

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Bouillon Culinaire Journalistiek

Login voor het inkijkexemplaar

De coverfoto Ice Cream komt uit de serie Delicious Waste van Ankie van Dijk. Elk jaar wordt er een boek uitgebracht met 100 nieuwe talenten: Guide to Unique Photography en in 2014 werd ook haar fotografie daarin opgenomen. Gaan we nog veel van horen, van die Ankie! www.ankievandijk.nl > 6 Berichten > 12 Hebben de gidsen toekomst? - Will Jansen > 20 Fijnproeversbastion Dolomieten - Paula Kragten> 26 Bocuse zonder Monsieur Paul - Jurriaan Geldermans > 32 Brood op de plank - Lot Piscaer > 36 Du Pain et des Idées - Margot Vanderstraeten > 40 Gekaapte smaak - Eelco van Wieringen > 46 Hardgekookt ei met zout - Kathy Mathys > 48 Verzadigd vet verzadigt - Irene van de Voort > 53 Lekkere letters - Kathy Mathys > 56 Bijzondere lepels - Johanneke de Vries Noorbergen > 58 Meltingpot Madagaskar - Caroline van Ommeren > 70 Zalm, zout en zeezicht in Oregon - Harmke Kraak > 76 Topgastronomie met limonadefactor - UrsulaStrik > 80 Pasta met maagbrij - Ynske Boersma > 85 Kin Khoa, eet smakelijk, eet rijst - Marja Slinkert > 90 Beter één vis in de hand - Els Spanjer > Waterkokercuisine - Marloes Kemming > 100 Woensdag Peters dag - Robèrt Verweij > 104 Berlijn vegetarisch - Elbrich Fennema > 106 Coca-Cola - Pek van Andel > 110 Krolse zeekatten - Martine Hoogschagen > 114 De lokale boer op je bord - Philippine Dankelman > 118 Daily Delis is als een zwoele zomerwind - Will Jansen > 120 Een druppel is al genoeg - Didi Jansen > 122 Bouillon Leest > 126 De Bouillonambassadeurs > 128 Wie werkten er mee
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever