Zomer 2014 twaalfde jaargang
ISBN: 9789077788431
Auteurs:
Publicatiedatum: 16-06-2014
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Paperback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Bouillon Culinaire Journalistiek
De coverfoto Ice Cream komt uit de serie Delicious Waste van Ankie van Dijk. Elk jaar wordt er een boek uitgebracht met 100 nieuwe talenten: Guide to Unique Photography en in 2014 werd ook haar fotografie daarin opgenomen. Gaan we nog veel van horen, van die Ankie! www.ankievandijk.nl > 6 Berichten > 12 Hebben de gidsen toekomst? - Will Jansen > 20 Fijnproeversbastion Dolomieten - Paula Kragten> 26 Bocuse zonder Monsieur Paul - Jurriaan Geldermans > 32 Brood op de plank - Lot Piscaer > 36 Du Pain et des Idées - Margot Vanderstraeten > 40 Gekaapte smaak - Eelco van Wieringen > 46 Hardgekookt ei met zout - Kathy Mathys > 48 Verzadigd vet verzadigt - Irene van de Voort > 53 Lekkere letters - Kathy Mathys > 56 Bijzondere lepels - Johanneke de Vries Noorbergen > 58 Meltingpot Madagaskar - Caroline van Ommeren > 70 Zalm, zout en zeezicht in Oregon - Harmke Kraak > 76 Topgastronomie met limonadefactor - UrsulaStrik > 80 Pasta met maagbrij - Ynske Boersma > 85 Kin Khoa, eet smakelijk, eet rijst - Marja Slinkert > 90 Beter één vis in de hand - Els Spanjer > Waterkokercuisine - Marloes Kemming > 100 Woensdag Peters dag - Robèrt Verweij > 104 Berlijn vegetarisch - Elbrich Fennema > 106 Coca-Cola - Pek van Andel > 110 Krolse zeekatten - Martine Hoogschagen > 114 De lokale boer op je bord - Philippine Dankelman > 118 Daily Delis is als een zwoele zomerwind - Will Jansen > 120 Een druppel is al genoeg - Didi Jansen > 122 Bouillon Leest > 126 De Bouillonambassadeurs > 128 Wie werkten er mee
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)