voorjaar 2015

ISBN: 9789077788462

Auteurs:

Publicatiedatum: 29-02-1972

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Bouillon Culinaire Journalistiek

Inhoud:> Berichten > Pesach > Marco's Malta> De meester van het woud > De rode draad> Shojin ryori, de keuken van Zen > Sergio> De Kos is klaar > Lekker uitwaaien in Oostende> Nieuw leven voor een oud café > Eten lees weten> Donderwolken in de koffie > Lachen met vlees> De victorie van de friet > Hoe en wat met thee> Van de Liefde en de Fazant > Zout, eeuwenoud> Hoe we Kerstmis vierden > Eiwitblindheid> Côte de bouillon! > Een kip en een citroen> Van koek tot keizersmaal > Bouillon! Leest> De bouillonambassadeurs > Wie werkten mee
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever