voorjaar 2016

ISBN: 9789077788516

Auteurs:

Publicatiedatum: 15-03-2016

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Uitgeverij Bouillon | | Imprint: Bouillon Culinaire Journalistiek

Het hoe en waarom van de naam bouillon! wordt in deze 50e
editie prachtig beschreven door Ronald Giphart. Hij interviewde
Will Jansen onder het mom dat het was voor een nieuw boek
dat hij aan het schrijven is.

INHOUD:
>De verrassingskaternen >Berichten >De Culinaire
stamboom van Lucas Rive: Het is klaar als het klaar is!
>Côte de bouillon! Ja Natuurlijk! >Olijfbomen op poten
>Standplaats Leeuwarden >De Rode Draad >Eten zit in
het Franse hart >Baskische uitblinkers >Druiven plukken bij
maanlicht >Gétver wat lekker! >Onderdendam > Noedels >Com
um livro de culinária na mão >KM 0 op Fòrum Gastronòmic
>Boer in Milaan >Goede smaak, smaakvervlakking en de
noodzaak van het vage >De Bouillonambassadeurs
>Onderaan de keukenladder >Bouillon Leest >Wie werkten
mee.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever