zomer 2016
ISBN: 9789077788523
Auteurs: Jan-Hendrik Bakker
Publicatiedatum: 15-06-2016
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Paperback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Bouillon Culinaire Journalistiek
Slakom van Tjalf Sparnaay. Over twee eeuwen - als niemand nog weet hoe sla er uitzag - is deze Tjalf Sparnaay minstens zo beroemd als Johannes Vermeer nu.Inhoud:BerichtenDe Rode DraadVoor het schone van het gewoneA billion dollar dishHobbelpaardpoep uit PiemonteRequiem voor TsukijiEen fort vol flessenMan cave Elke Argentijn drinkt mateWijnwonderland BoliviaHet oergevoel in kop en buik Currywurstmuseum De MohikaanIl GustoEtende filosofenBalkan RoadtripMaria van Winter, proefpionierEenvoudig doch voedzaamChez AntoinetteBijtgrage Lobster RollVan Mario naar Mohamed naar MarioStraks beginnen de olijven te huilenDe feta-nonnenEen culinaire marriage Bouillon LeestDe BouillonambassadeursWie werkten mee
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)