zomer 2016

ISBN: 9789077788523

Auteurs: Jan-Hendrik Bakker

Publicatiedatum: 15-06-2016

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Bouillon Culinaire Journalistiek

Slakom van Tjalf Sparnaay. Over twee eeuwen - als niemand nog weet hoe sla er uitzag - is deze Tjalf Sparnaay minstens zo beroemd als Johannes Vermeer nu.Inhoud:BerichtenDe Rode DraadVoor het schone van het gewoneA billion dollar dishHobbelpaardpoep uit PiemonteRequiem voor TsukijiEen fort vol flessenMan cave Elke Argentijn drinkt mateWijnwonderland BoliviaHet oergevoel in kop en buik Currywurstmuseum De MohikaanIl GustoEtende filosofenBalkan RoadtripMaria van Winter, proefpionierEenvoudig doch voedzaamChez AntoinetteBijtgrage Lobster RollVan Mario naar Mohamed naar MarioStraks beginnen de olijven te huilenDe feta-nonnenEen culinaire marriage Bouillon LeestDe BouillonambassadeursWie werkten mee
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever