voorjaar 2017 vijftiende jrg

ISBN: 9789077788554

Auteurs:

Publicatiedatum: 15-03-2017

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Bouillon Culinaire Journalistiek

INHOUD:6 Berichten10 Witte Huiswijn - tekst Esmee Langereis14 Asaert's Antwerpen - tekst Will Jansen24 To poep or not to poep - Mohammed Benzakour29 Kathy kookt Karstad - tekst Kathy Mathys34 Bakken met fruitwater - tekst Laura de Grave38 Estouffade Provençale - tekst Nico Knapper40 Eten aan het einde van de wereld - tekst Marloes Kemming48 Zwart Nazareth - tekst Dorien Dijkuis54 Wijndrinken in Utrecht rond 1500 - tekst Mariëlla Beukers60 Albanezen, vreemd maar lekker - tekst Ynske Boersma64 Katja's multidisciplinaire missie - tekst Will Jansen70 In het land van Herve - tekst Willy van de Riet72 Tappen van een heilige boom - tekst Ulrike Schmidt76 Twee zielen, één visie - tekst Will Jansen80 De rode draad84 Cozido en chá - tekst Els Spanjer90 Meer marketing dan misdaad - tekst Renate van der Bas94 De nieuwe weg van L'ami Jac - tekst Jeroen Wielaert101 Troebele honing - tekst Marcory van Dijk108 Slow travel, slow food - tekst Will Jansen118 De Doña van La Candelaria - tekst Ingrid Oyevaar122 Bouillon Leest127 De Ambassadeurs128 Wie werkten er mee
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever