zomer 2018

ISBN: 9789077788615

Auteurs:

Publicatiedatum: 19-06-2018

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Bouillon Culinaire Journalistiek

INHOUD:BerichtenInmakenDe heldere kijk van Jeroen Vesters, tekst Will JansenWaar wachten we op, tekst Eelco SchaapDe hangmossel is sneller, tekst Vis&SeizoenDanny Jansen inspireert mensen, tekst Will JansenStroopwafels en smokkelaars, tekst Dorien DijkhuisVan assistent naar kapitein, tekst Renate van der BasDe signature dish van het Diekhuus, tekst Will JansenTinto, tekst Ynske BoersmaWEDSTRIJD, win Verdwaaltijd van Kathy MathysMonet’s smakelijke taferelen, tekst Paola WestbeekHet nieuwe eten, tekst Will JansenVeneto, tekst Nicolaas KleiJan Sobecki is als een Spaanse Riesling, tekst Susette BrabanderDe totale toewijding, tekst Jurriaan GeldermansDe kaasplank en de wijn, tekst Jan SchulpGreetings from the Gutter, tekst Kees SterrenburgPostelein, vergeten superfood, tekst Norbert Mergen MetzDe Groene Fee is terug, tekst Nick HarmanFoeilelijke vis voor eeuwige jeugd, tekst Ynske BoersmaFytoplankton en de verstikking van de aarde, tekst Will JansenBoekbesprekingen:In een kom, tekst Kathy MathysVenetië, tekst Laura de GraveTLV, spannende culinaire ritmes, tekst Laura de GraveBouillon LeestDe BouillonambassadeursWie werkten er mee
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever