Bouillon! najaar 2018

ISBN: 9789077788622

Auteurs:

Publicatiedatum: 14-09-2018

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Bouillon Culinaire Journalistiek

Hele avonden spitten we portfolio’s van fotografen door, op zoek naar uitmiddelpuntige eetfoto’s. Soms is de fotograaf echt verbouwereerd over onze uiteindelijke keuze. Dit keer presenteren we jullie PASTA, een heel vroeg werk van Wout van Dee. INHOUD:BerichtenWanneer gaan we weer eens normaal doen, mafkezen? tekst Kees Sterrenburg, foto Richard SchneiderHet Ministerie van Umami tekst Lot Piscaer, foto’s Floris ScheplitzLiefde loopt via de aders van de buiktekst Mohammed Benzakour, illustratie Fleur van der WeelConfit de Canardtekst Renate van der BasChef Dennis Huwaë en la Casa de Papel tekst Jurriaan Geldermans, foto’s Peter SchatDe Drôme eet lekker wegtekst Will Jansen, foto's Valence Romans Tourisme, Anka Jansen e.a.Een hele, halve Japannertekst en foto’s Fredie BeckmansSushi maar dan ànders tekst Mark Wagemakers, foto’s ZizoLekker monnikenwerk tekst Eelco Schaap, foto’s Philippe HalleGrenache maakt heerlijke herfstwijnentekst Nicolaas KleiKnolselderij, de lelijkste groentetekst Norbert Mergen, groentefundamentalistMais is beschavingtekst Will JansenWijnomfietsen in Napa Valleytekst Jurriaan van Eerten, foto’s Eline van NesBulgaarse verzamelwoedetekst Berthold van Maris Het nieuwe eten teksten Will Jansen en tekst Michiel KorthalsDe wilde boerintekst en foto Susette BrabanderBouillon LeestDe BouillonambassadeursWie werkten er mee
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever