De zelftemmer
ISBN: 9789077788646
Auteurs: Will Jansen
Publicatiedatum: 08-11-2018
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Bouillon Culinaire Journalistiek
Labiel, introvert, gemakzuchtig, maar ook doortastend en vindingrijk: Edwin Egging manoeuvreert zich met bochten door het leven. Worstelend met zijn talent, met relaties en met vriend alcohol. Wie drie keer weduwnaar is, komt in aanmerking voor het Guinness Book of Records. Hij is op een goed moment de kroonprins van de Nederlandse gastronomie, maar bakt even later net zo makkelijk sous vide gegaarde varkenshaasjes. Toch ligt de oplossing in de keuken. Will Jansen is sinds 1995 culinair journalist. Hij schreef een flink aantal boeken over koks en hun drijfveren en geeft sinds 2003 het unieke Bouillon Magazine uit waarin hij uiteraard ook veel schrijft. De Zelftemmer speelt zich af in de Nederlandse kookwereld van rond de eeuwwisseling.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)