winter 2018
ISBN: 9789077788653
Auteurs:
Publicatiedatum: 17-12-2018
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Paperback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Bouillon Culinaire Journalistiek
De coverNaast meesterkok-sterrenkok-kookboekenschrijver-tvkok-lady-chef-of-the-year is Angélique Schmeinck gewoon ook een lieve vriendin èn een markant fotograaf. Haar werkheeft als onderwerp uiteraard eten. Onze coverfoto komt uit de collectie Culinary Modernism die ze in 2016 maakte. Makreel en rode biet zijn boezem smaakvrienden, vandaar de naam Sea of Love.INHOUD:BerichtenLekker eten zonder fratsen – Will Jansen Bestaat er een melkvocabulaire? – Susette Brabander Kikkererwten – Kristien Spooren La H haalt uit – Kees Sterrenburg Toetjeswijnen - Nicolaas Klei De lekkerste Pistache komt uit Bronte - Carlina De Lorenzo Het Heilige varken - Jurriaan Geldermans Kreeftenkoninkrijk Guernsey – Will Jansen Tequila, sexo y marihuana – Jurriaan van EertenDe Zelftemmer – Kees Sterrenburg De natuur is een levende spiritualiteit – Eelco SchaapAan de knoppen van je eigen gezondheid - Will JansenHeimwee naar de volkskeuken – Will JansenGeef mij nog wat wijn, het leven is niets – Ingrid OyevaarCurry op zijn Vietnamees - Tieme HermansHet Perceel – Will JansenZiryab en het moderne menu - Jacques MeermanBroccoli is niet spannend – Norbert MergenBouillon LeestDe BouillonambassadeursWie werkten er mee
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)