bouillon winter 2019

ISBN: 9789077788691

Auteurs:

Publicatiedatum: 16-12-2019

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Bouillon Culinaire Journalistiek

Wereldberoemd in Finland schreef ik over Mari Moilanen in het najaarsnummer. Gelukkig heeft ze een zwak voor bouillon en mochten we weer uit haar enorme collectie kiezen. Wij raken er niet op uitgekeken en zouden moeiteloos de covers van de eerstvolgende tien edities kunnen vullen met Mari. www.marimoilanenphotography.comINHOUD:BerichtenOh, wonderful pudding, tekst Felix WilbrinkChris Naylor is van goed hout, tekst Will JansenDe raaf en de gans, tekst Jurriaan GeldermansRode wijn bij geitenkaas? Echtscheiding!, tekst Nicolaas KleiGoddelijk Georgië, tekst Marloes KemmingKoffie en kakkerlakken, tekst Mohammed BenzakourDe verborgen schat van Slovenië, tekst Will JansenNaam weg, ster weg, tekst Renate van der BasKerst met de koning der curry’s, tekst Thieme HermansHoe je het leven het best kunt leven, tekst Kathy MathysFusilli, farfalle en fabels, tekst Monique SmitslooDe Italiaansheid van restaurants, tekst Carlina de LorenzoOp reis leer je jezelf kennen, tekst Kees Sterrenburg100 Dingen, tekst Will JansenVleselijk lekker, tekst Christianne MuusersWij maken herinneringen, tekst Will Jansen en Norbert Mergen MetzLieve W, tekst Dorien Dijkhuis Bouillon LeestDe BouillonambassadeursWie werkten er mee
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever