bouillon! zomer 2020

ISBN: 9789077788714

Auteurs:

Publicatiedatum: 20-07-2020

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Bouillon Culinaire Journalistiek

De coverfoto is van Yaroslav Danylchenko. INHOUD:De zeevrouwen van Japan > tekst Caroline van OmmerenLekker Fred > tekst Susette BrabanderOvervloed en honger aan de Nijl > tekst Jacques MeermanKoninklijke soep > tekst Mohammed BenzakourBoerenkost > tekst Erika De Stercke, schilderij Tjalf SparnaaySterft de Zwijgende Dooreter uit? > tekst Jan SchulpHonderd dingen > tekst Will JansenNoord Franse wijnen > tekst Nicolaas KleiHet geheim van het restaurant > tekst Onno KleynDe gulzige kater > tekst Caroline van OmmerenRacine > tekst Elsje SmitVerfrissende wijn uit Franconia > tekst Inge StolkRamadan op de garnalenheuvel > tekst Tieme HermansHet malse zoet > tekst Kathy MathysUn bien bon bonbon > tekst Els SpanjerPuur Parijs is dichtbij > tekst Will JansenVuurlandse koningskrab > tekst Ynske BoersmaDe kruidentuin van Karel de Grote > tekst Will JansenWie is verantwoordelijk voor de voedselverspilling > tekst Elif StepmanSaisonbieren > tekst Raymond van der LaanBouillon LeestDe BouillonambassadeursWie werkten er mee
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever