bouillon najaar 2020
ISBN: 9789077788721
Auteurs:
Publicatiedatum: 29-09-2020
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Paperback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Bouillon Culinaire Journalistiek
De coverfoto is van Aimee Twigger, die prachtige foto’s maakt in haar logeerkamer. Ze begon met eenvoudige beelden om haar blog op te leuken, maar bleek zo talentvol in koken èn bakken, dat ze inmiddels al enkele kookboeken gemaakt heeft en de wereld over reist om workshops te geven. Onbegrijpelijk dat haar boeken nog niet in het Nederlands vertaald zijn, maar dat zal nu niet lang meer duren. Drink je ogen vol met nog veel INHOUD:BerichtenAnguilla anguilla, tekst Mohammed Benzakour, foto’s Ingrid OyevaarMet in de afdronk melancholie, tekst Nicolaas KleiTypisch Russisch eten, tekst Edwin TrommelenTopzaak middenin de gemeenschap, tekst Will Jansen, foto’s Mike WerkhovenHerfst, tekst Caroline van OmmerenRuige Kost, tekst Susette Brabander, foto’s Roald JansenHet bier dat niemand meer wilde drinken, tekst Raymond van der LaanBoeuf Bourguignon, tekst Liesbeth LagemaatAfspraak, gedicht Erika De SterckeEten en drinken op Utrecht Centraal, tekst Rick Harderwijk, foto’s het Utrechts ArchiefKip met rijst op sterrenniveau, tekst en foto’s Tieme HermansTrots en troost van tortilla’s, tekst en foto’s Dorien DijkhuisEten met de seizoenen, tekst Norbert Mergen100 Dingen, tekst Will Jansen en Jörg ZipprichFrom Table to Farm, tekst Eelco SchaapNieuw culinair landschap, tekst Marloes KemmingOver woestijnzand, kardinalen en Hollandse riviervis, tekst Jacques MeermanOverleven met waardigheid, tekst Caroline Ludwig, foto's Eddie WentingBouillon LeestDe BouillonambassadeursWie werkten er mee
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)