Fijn Proeven in Noord-Holland

ISBN: 9789077842584

Auteurs: Leo Blank Gerard van Engelen Koen van Eijk Nanska van de Laar Jos Lap Dimitri Walbeek

Publicatiedatum: 15-05-2011

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Hardback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: Holland Media Combinatie,Boeken– en Kunstredactie

Koken met dagverse producten uit eigen streek!16 topkoks, werkzaam in geliefde restaurants, geven hun lekkerste recepten prijs waar liefhebbers van eten en koken veel plezier aan kunnen beleven.De koks delen met elkaar hun voorliefde voor streekproducten uit Noord-Holland. Ze gebruiken voornamelijk de ingrediënten van het seizoen, lekker en bovendien dagvers. Een aantal producenten van streekproducten vertellen in dit boek hoe ze dagelijks bezig zijn eerlijke waar te leveren, in een aantal gevallen volledig biologisch en altijd gericht op pure smaak.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever