Puur natuur op tafel
ISBN: 9789077902110
Auteurs: Alain Ducasse
Publicatiedatum: 01-03-2013
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Fontaine Uitgevers | Imprint: Fontaine Uitgevers
Een nieuw boek van de wereldberoemde meester Alain Ducasse190 recepten voor eenvoudige, gezonde en lekkere gerechten Met heel toegankelijke receptuur die geschikt is voor amateurkoks van elk niveau Frisse vormgeving, met prachtige foto's en grappige tekeningenAlain Ducasse, chef-kok en entrepreneur, is wereldberoemd vanwege zijn kennis van de Franse gastronomie. Zijn meer dan twintig restaurants verspreid over de wereld ontvingen in totaal 20 Michelinsterren. Hij is een groot voorvechter van het verspreiden van culinaire kennis onder het grote publiek.'Als God kon koken, heette die Alain Ducasse.' Twan Huys - College Tour
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)