Puur natuur op tafel

ISBN: 9789077902110

Auteurs: Alain Ducasse

Publicatiedatum: 01-03-2013

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Fontaine Uitgevers | Imprint: Fontaine Uitgevers

Een nieuw boek van de wereldberoemde meester Alain Ducasse190 recepten voor eenvoudige, gezonde en lekkere gerechten Met heel toegankelijke receptuur die geschikt is voor amateurkoks van elk niveau Frisse vormgeving, met prachtige foto's en grappige tekeningenAlain Ducasse, chef-kok en entrepreneur, is wereldberoemd vanwege zijn kennis van de Franse gastronomie. Zijn meer dan twintig restaurants verspreid over de wereld ontvingen in totaal 20 Michelinsterren. Hij is een groot voorvechter van het verspreiden van culinaire kennis onder het grote publiek.'Als God kon koken, heette die Alain Ducasse.' Twan Huys - College Tour
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever